ESPAÑA - BARCELONA Obriu les FRONTERES!

Obriu les FRONTERES!

Obriu les fronteres és el crit dels homes, dones, nens i nenes detinguts a la frontera entre Grècia i Macedònia, Espanya i el Marroc, Mèxic i USA i moltes altres. La seva protesta és símbol de tot el que demanen altres milers i milers de persones en migració detingudes arreu del món: Obriu les fronteres! és i ha de ser el nostre lema.

Obriu les fronteres és també el crit contra el genocidi de persones que no van arribar al seu destí. És el que demanen els parents dels més de 30.000 morts i desapareguts a la Mediterrània comptabilitzats des del 2000. Si en les fronteres es permetés el pas dels éssers humans, i no només el de les mercaderies, aquesta humanitat (no m'acaba d'agradar "Humanitat" aquestes persones i punt no?) en moviment no es veuria obligada a tractar amb les màfies i els traficants.


Obrir les fronteres i doneu la benvinguda a qui s'escapa de la guerra i de la violència econòmica en recerca d'un futur. Està és la nostra resposta a la persecució, al terror, les bombes i la fam. No només ha de ser la solidaritat entre iguals nostra única arma contra fronteres, sinó la crítica i pressió constant contra els encarregats de les mateixes, un desmantellament de tot el sistema racista que s'encarrega de negar la lliure circulació (de forma violenta i oculta) mentre hipòcritament enarbora la bandera de la solidaritat davant els ciutadans europeus.

Avui ens unim contra els governs de la Unió Europea i les seves Lleis d'Estrangeria que neguen als immigrants establerts ja en el seu territori el dret als papers i la plena ciutadania, a la sanitat, ia un habitatge i un treball dignes. No callarem davant els mitjans de comunicació que sembrin la por i l'alarma davant del migrant.

Els governs que ara parlen de defensar i respectar una "generosa acollida" són els mateixos que continuen veient la migració com una vulneració de fronteres i no com una crisi humanitaria.Aixó és hipocresia feta a la seva mida, i és d´esperar que construieixin murs, concertines i CIE 's, i fent servir a la policia en el seu format mes repressiu, llençant alguna cosa per menjar per sobre de les tanques,aixó ja ho varem veure amb els nazis

La Xifra de migrants internacionals ha tocat 1 nou Màxim històric AQUEST any i s'estima per sobre dels 232 millones de persones, és a dir, que el 3,2 per cent de la població mundial s'a traslladat a viure a un país diferent del qual va nèixer. El nom de migrants refugiats arribats a Europa ha superat a els 264.000 AQUEST 2015 i AQUESTA Xifra al món s'acosta al rècord de 60 milions segons Les Nacions Unides.

És tracta del major moviment de persones des de la II Guerra mundial. No Totes Venen de Síria, sinó que en els rutes improvisades en sol europeu s'uneixen persones d'Altres nacionalitats que Fugen de persecucions perque els Seves vinyes, su integritat física, su Seguretat o llibertats personals han Estat vulnerades o és troben directament amenaçades per conflicte armat, disturbis i tensions interiors, exclusió social, violència econòmica del sistema i la globalització .Una violència generalitzada que viola massivament a els Drets Humans.

El Augment del feixisme i Racisme a Europa és una possibilitat. Mentre uns quants Governs donin l'esquena al problema, tanquen fronteres i creuen camps de concentració causant més patiment i més mort; Altres a els abandonin a su sort, en condicions deprorables, despullats de calor i guanya i en moltíssimes ocasions al MATEIX Mar Mediterrani. A la frontera amb el Marroc, Espanya vulnera els drets humans aixecant tancs sagnants, tortures, deportacions i Pallisses. Perque tenim memòria i no oblidem. Perque aquí también Totes nosaltres varem patir Quan la per i la violència és va apoderar de nosaltres al temps dels Nostres parells i avis. la mateixa Migració forçada per la guerra, la fam i la violència econòmica. I Quan ENS toquin a una ENS toquin a Totes.

Per aquesta raó una vegada més el 18 de desembre 2015 la Jornada d'Acció Global contra el racisme pels drets dels i les migrants, refugiats @ si Desplaceu @ s, és una jornada no de celebració sinó de mobilització. Dia doblement significatiu en l'estat espanyol on mentre els migrants no poden votar, alguns candidats enarboren la por a l'immigrant per captar vots.

Perquè defensar els seus drets significa defensar els drets de tots i totes! Immigrants, refugiats i desplaçats, Tots som iguals, Tots som persones.

Totes som Migrants!

Obriu els Fronteres!